| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama | Haberler | Web Hosting & Web Design | |||
![]() |
||||
![]() |
Registered
Members: 3,026 | Total Threads: 9,562 | Total Posts: 10,021 Currently Active Users: 265 (10 members and 255 guests) Welcome to our newest member, sdt2009 |
|
|
| Programlar Web Design, Web Tasarim Ile Ilgili Programlar |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Admin
|
Web Tasarım İle İlgili Program isteklerinizi buraya yazarsanız elimden geldiği kadar bulmaya çalışırım.
|
|
| Text Reklam Alani |
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
Ettiği Teşekkür: 0 3 Mesajına 3 Kere Teşekkür Edlidi Tepki Sayısı: 0 0 Mesajına 0 Kere Tepki Gösterildi |
Script Kurma Yardımı isteyebilirmiyim?
bnim elimde bir uzay similasyonu oyunu var onun kurulumunu yapamıyorum bn download sayfasını wersem siz bi bakıp kurulumunu bana söyleyebilirmisiniz? [Only Registered Users Can See Links. - Linkleri Gorebilmeniz Icin Kayitli Kullanici Olmaniz Gerekir.Uye Olmak Icin Tiklayiniz. - Click Here To Register...]
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Admin
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
Ettiği Teşekkür: 0 3 Mesajına 3 Kere Teşekkür Edlidi Tepki Sayısı: 0 0 Mesajına 0 Kere Tepki Gösterildi |
teşekkürler ama onur abinin msn war
o yardımcı olucak ama script düzenliyormus bos zamanı yok
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|