| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama | Haberler | Web Hosting & Web Design | |||
![]() |
||||
![]() |
Registered
Members: 4,865 | Total Threads: 76,747 | Total Posts: 77,273 Currently Active Users: 345 (11 members and 334 guests) Welcome to our newest member, olivie |
|
|
| Sarki Sozleri Sarki Sozlerine Bu Alandan Ulasabilirsiniz |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Kayitli Kullanici
|
Yıllarca bekledim
gelmedin nerdeydin başı boş yorgun saatlerce bekledim o deniz gözlerinle benimsin dedim sen bırakıp gittin ben yine seni bekledim artık sen yoksun ben yanarken ben yokum senle varken tüketti sevgimizi senle ben aşkı araken sen yoksun ben yanarken ben yokum senle varken tüketti sevgimizi senle ben aşkı ararken yıllarca bekledim gelmedin nerdeydin başı boş yorgun saatlerce bekledim o deniz gözlerinle benimsin dedim sen bırakıp gittin ben yine seni bekledim artık sen yoksun ben yanarken ben yokum senle varken tüketti sevgimizi senle ben aşkı ararken sen yoksun ben yanarken ben yokum senle varken tüketti sevgimizi senle ben aşkı ararken artık sen yoksun ben yanarken ben yokum senle varken tüketti sevgimizi senle ben aşkı ararkeeeen
|
| Text Reklam Alani |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|