| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama | Haberler | Web Hosting & Web Design | |||
![]() |
||||
![]() |
Registered
Members: 3,580 | Total Threads: 24,800 | Total Posts: 25,284 Currently Active Users: 528 (14 members and 514 guests) Welcome to our newest member, Habil |
|
|
| Turkce Muzikler Aradiginiz Turkce Muzikler, Turkish Music Download |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
On'da ON
|
Tek Basina 01-YOK DİYEMEM 02-GÖNÜL SIZISI 03-BEN DEMEDİM Mİ 04-TAM ONİKİDE 05-ZİLLİ 06-AĞLAMASIN ANALAR 07-TEK BAŞINA 08-HELAL OLSUN 09-ÇARESİZİM 10-ŞEYTANIN BACAĞI 11-AL BENİ 12-BAĞDAT'TAN İPEK ALDIM [Only Registered Users Can See Links. - Linkleri Gorebilmeniz Icin Kayitli Kullanici Olmaniz Gerekir.Uye Olmak Icin Tiklayiniz. - Click Here To Register...] Kapina Gül Biraktim 01-HAYIRSIZ 02-KAPINA GÜL BIRAKTIM 03-ALLAHINDAN BUL 04-BEKAR ODASI 05-BENİ ARA 06-BİR SEVGİLİM OLSA 07-DAĞLARIMDA KAR VAR 08-HALA SEVİYORUM 09-LEYLA BİR ÖZGECANDIR 10-SEN TRENİ KAÇIRDIN 11-VAY BANA 12-ŞİMDİ YOKSUN [Only Registered Users Can See Links. - Linkleri Gorebilmeniz Icin Kayitli Kullanici Olmaniz Gerekir.Uye Olmak Icin Tiklayiniz. - Click Here To Register...] Rüyalarim Olmasa 1-GECELER 02-RÜYALARIM OLMASA 03-HABERSİZİM 04-YAKTI GEÇTİ 05-SARAY BURNUNDA AŞK 06-CANIMIN CANANI 07-SEVGİ DOLU ŞU GÖNLÜM 08-AYNALAR&ÇAYA İNER AĞLARIM&ŞİNANAY 09-POTPORİ 10-GÖZ YAŞIMLA YAĞMUR 11-POTPORİ-2 [Only Registered Users Can See Links. - Linkleri Gorebilmeniz Icin Kayitli Kullanici Olmaniz Gerekir.Uye Olmak Icin Tiklayiniz. - Click Here To Register...] Askin S Hali 01-SİLDİM 02-İNANMAK 03-SENİ ÖYLE ÇOK 04-BANA AİTSİN 05-ARAMADIM 06-ELLERİNİ BIRAK 07-YANDIM 08-CAN KARASI 09-KOPTUĞU YERDE BIRAK 10-EVİ HASRET GÖTÜRÜYOR [Only Registered Users Can See Links. - Linkleri Gorebilmeniz Icin Kayitli Kullanici Olmaniz Gerekir.Uye Olmak Icin Tiklayiniz. - Click Here To Register...] Ödün Vermem 1. Ödün Vermem 2. Seni Düşünüyorum 3. Suç Sende 4. Canım Yandı 5. Binbir 6. Şimdi Yoksun 7. Öpsene Beni 8. Dünyanın Göbeği 9. On Kez Ağladık 10. Hata 11. Hala Seviyorum 12. Bana Münhasır 13. Hani 14. Son Durağım [Only Registered Users Can See Links. - Linkleri Gorebilmeniz Icin Kayitli Kullanici Olmaniz Gerekir.Uye Olmak Icin Tiklayiniz. - Click Here To Register...] |
|
|
|
| Text Reklam Alani |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|