| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama | Haberler | Web Hosting & Web Design | |||
![]() |
||||
![]() |
Registered
Members: 3,366 | Total Threads: 19,585 | Total Posts: 20,059 Currently Active Users: 533 (16 members and 517 guests) Welcome to our newest member, usuario |
|
|
| Turkce Muzikler Aradiginiz Turkce Muzikler, Turkish Music Download |
| Tags: rap, sagopa |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi Tepki Sayısı: 0 0 Mesajına 0 Kere Tepki Gösterildi |
KAFİLE
1 Baytar / sagopa kajmer 2 Yak / sitem depresif 3 Evvela elveda / raffine 4 Gunluklerim aylik olmus / abluka alarm 5 Sandur perdesi / sagopa kajmer 6 La haykayyume illahu / kolera 7 Yasananlar var / raffine 7 Sual / leadri 8 Sevemedim vedalari / kolera 9 Diyet / zet 10 Onca sanci varken / mozole mirach 11 İstisnalar kaideyi bozmaz / sagopa kajmer 12 Eşgalimdi eşkiya / abluka alarm 13 İstediğimi verin / zet 14 Yaşamadim relax / savaş 15 Kuvvetmira RAP STICKS / karısık download: [Only Registered Users Can See Links. - Linkleri Gorebilmeniz Icin Kayitli Kullanici Olmaniz Gerekir.Uye Olmak Icin Tiklayiniz. - Click Here To Register...] |
|
|
|
| Text Reklam Alani |
|
|
#3 (permalink) | |
|
Kayitli Kullanici
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi Tepki Sayısı: 0 0 Mesajına 0 Kere Tepki Gösterildi |
Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|