| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama | Haberler | Web Hosting & Web Design | |||
![]() |
||||
![]() |
Registered
Members: 3,580 | Total Threads: 24,818 | Total Posts: 25,302 Currently Active Users: 530 (14 members and 516 guests) Welcome to our newest member, Habil |
|
|
| Turkce Muzikler Aradiginiz Turkce Muzikler, Turkish Music Download |
| Tags: albu00fcm, album, download, full, indir, mp3, mu00fczik, muzik, paru00e7a, tek, u015farku0131 |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#4 (permalink) |
|
Kayitli Kullanici
|
Kusura bakmayın parça belki anlaşılmaz diyerek ayrıntıya girdim. Parçanın bildiğim kadarıyla orjinal adı "şeyh şamil"
"Kafkas" Folklor ekiplerinin ağırlıklı olarak oyunlarında kullandıkları müziktir. Parça orjin olarakta zaten kafkas ağırlıklıdır. Kafkas derneklerinin sitelerinde bunu ve benzeri kıvrak ritimli parçaları buldum fakat tamamı mikrofon ile çekim yapılmış kalitesiz kayıtlardı. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Admin
|
Arkadaşım İstediğin Parça Galiba Bu: [Only Registered Users Can See Links. - Linkleri Gorebilmeniz Icin Kayitli Kullanici Olmaniz Gerekir.Uye Olmak Icin Tiklayiniz. - Click Here To Register...]
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Kayitli Kullanici
Ettiği Teşekkür: 3 1 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edildi Tepki Sayısı: 0 0 Mesajına 0 Kere Tepki Gösterildi |
selam
benim icin tan in yeni albumunu bulursaniz cok sevinirim.. sevgi ve saygilarla simdiden cok tesk ederim... |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Admin
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Kayitli Kullanici
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi Tepki Sayısı: 0 0 Mesajına 0 Kere Tepki Gösterildi |
Merhabalar Arkadaşlar Siteye Yeni Geldim Bi Albüm Arıyorum Acaba Yardımcı Olabilirmisiniz ...dj Burak Yeter - For Action Vol 1 2005 Albümünü...arıyorum Yardımcı Olabiilirseniz Ne Kadar Hoş Olur şimdiden Teşekkürler
|
|
|
|