| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama | Haberler | Web Hosting & Web Design | |||
![]() |
||||
![]() |
Registered
Members: 3,580 | Total Threads: 24,829 | Total Posts: 25,313 Currently Active Users: 539 (13 members and 526 guests) Welcome to our newest member, Habil |
|
|
| Turkce Muzikler Aradiginiz Turkce Muzikler, Turkish Music Download |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Admin
|
![]() ![]() CD 1 Album Sarkilari: Aksam Olunca Yarelerim Sizlar.mp3 Al Mendilim.mp3 Anladimki Daha Dolmamis Cilem.mp3 Ben Zeki Müren.mp3 Beni Kalbinde Ara.mp3 Bir Sabah Istiyorum.mp3 Gayri Dayanamam Bu Hasrete.mp3 Gözlerin Doguyor Gecelerime.mp3 Günlerdir Icime Cöktü Ayrilik.mp3 Hic Bir Seyde Gözüm Yok.mp3 Ne Olur Anla Beni.mp3 Neler Ettin Sen Neler.mp3 O Cesme.mp3 Sana Olan Özlemim.mp3 Seviyorum Iste Varmi Diyecegin.mp3 Albüm Kodu: MPEG 1 Layer III Albüm Modu: Joint Stereo Samplerate: 44100 MHZ VBR Degeri: CBR Albüm Süre: 00:59:22 Albüm Boyut: 54,27 MB Albüm Sarki: 15 Albüm Format: mp3 Albüm Kalite: 128 KBits [Only Registered Users Can See Links. - Linkleri Gorebilmeniz Icin Kayitli Kullanici Olmaniz Gerekir.Uye Olmak Icin Tiklayiniz. - Click Here To Register...] CD 2 Albüm Şarkıları: Aglama Sevdam.mp3 Ahimi Hicranimi.mp3 Bitmez Bu Sarkilar.mp3 Iki Gözüm Iki Cesme.mp3 Isyanim Var.mp3 Kaderi Benmi Yarattim.mp3 Kim Görecek Kim Bilecek.mp3 Ne Olursun.mp3 Sen Benim Özledigim.mp3 Sorma.mp3 Üzme Beni.mp3 Albüm Kodu: MPEG 1 Layer III Albüm Modu: Joint Stereo Samplerate: 44100 MHZ VBR Degeri: CBR Albüm Süre: 00:49:18 Albüm Boyut: 45,06 MB Albüm Sarki: 11 Albüm Format: mp3 Albüm Kalite: 128 KBits [Only Registered Users Can See Links. - Linkleri Gorebilmeniz Icin Kayitli Kullanici Olmaniz Gerekir.Uye Olmak Icin Tiklayiniz. - Click Here To Register...]
|
|
| Text Reklam Alani |
| therapper Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
cemre635836 (07-20-2008)
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|