| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama | Haberler | Web Hosting & Web Design | |||
![]() |
||||
![]() |
Registered
Members: 3,580 | Total Threads: 24,818 | Total Posts: 25,302 Currently Active Users: 531 (14 members and 517 guests) Welcome to our newest member, Habil |
|
|
| Turkce Muzikler Aradiginiz Turkce Muzikler, Turkish Music Download |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
On'da ON
|
01 - Makber 02 - Saçların Tarumar 03 – Hüseyn-i Taksimi (Tambur İle) 04 - Senden Bilirim 05 - Benzemez Kimse Sana 06 - Madem Küstün Dargındın 07 - O Ağacın Altı 08 - Karam 09 - Akasyalar Açarken 10 - Bir Bahar Akşamı 11 - Adalardan Bir Yar Gelir 12 - Ada Sahillerinde 13 - Yar Saçların Lüle Lüle 14 - Sazlar Çalınır 15 - Çile Bülbülüm 16 - Hicaz Peşrev [Only Registered Users Can See Links. - Linkleri Gorebilmeniz Icin Kayitli Kullanici Olmaniz Gerekir.Uye Olmak Icin Tiklayiniz. - Click Here To Register...] Kallavi Meyhanesi 01 - Nereden Sevdim O Zalim Kadını 02 - Agora Meyhanesi 03 - Söyleyemem Derdimi 04 - şimdi Uzaklardasın 05 – Gülşen-i Hüsnüne Kimler Varıyor 06 - Ben Gamlı Hazan Sense Bahar 07 - O Ağacın Altı 08 - Su Gelen Atlı mıdır? 09 - Yürü Dilber Yürü 10 - Gözlerin Bir İçim Su 11 - Yıldızlı Semalarda 12 - Çamlıca Yolunda 13 - Dün Gece Mehtaba 14 - Gönlüm Seher Yeli 15 - Ben Küskünüm Feleğe 16 - Kalbimi Kıra Kıra 17 - İçin İçin Yanıyor [Only Registered Users Can See Links. - Linkleri Gorebilmeniz Icin Kayitli Kullanici Olmaniz Gerekir.Uye Olmak Icin Tiklayiniz. - Click Here To Register...] Kör Niko`nun Meyhanesi 01 - Keman Taksimi 02 - Her Mevsim İçimden Gelip Geçersin 03 - Tambur Taksimi 04 - Senden Bilirim Yok Bana Fayda 05 - Yadeller Aldı Beni 06 - Klarnet Taksimi 07 - Havada Bulut Yok 08 - Gün Batarken Gel 09 - Kara Bulutları Kaldır Aradan 10 - Ela Gözlerine Kurban Olduğum 11 - Etkilet Güzeli 12 - Dönülmez Akşamın Ufkundayız 13 - Leyla Bir Özge Candır 14 - Enginde Yavaş Yavaş 15 - Nasıl Geçti Habersiz 16 - Elbet Bir Gün Buluşacağız 17 - Rüzgar Soyluyor Simdi O Yerlerde 18 - Yar Saçların Lüle Lüle 19 - Ada Sahillerinde 20 - Adalardan Bir Yar Gelir 21 - Sazlar Çalınır 22 - Senede Bir Gün 23 - Karanfil Oylum Oylum [Only Registered Users Can See Links. - Linkleri Gorebilmeniz Icin Kayitli Kullanici Olmaniz Gerekir.Uye Olmak Icin Tiklayiniz. - Click Here To Register...] Topal Yorgo`nun Meyhanesi 01 - Bir Bahar Akşamı 02 - Hicaz Peşrev (Yalan) 03 - Yemenimde Gül Oya 04 - Arabaya Taş Koydum 05 - Artik Bu Solan Bahçede 06 - Odasına Girdim 07 - Daracık Sokaklar 08 - Söyleyemem Derdimi 09 - Menekşe Kokulu 10 - Yine Bu Yıl 11 - Telgrafın Tellerine 12 - Hastayım Yaşıyorum 13 - Kadifeden Kesesi 14 - Yangın Olur Fındıklı [Only Registered Users Can See Links. - Linkleri Gorebilmeniz Icin Kayitli Kullanici Olmaniz Gerekir.Uye Olmak Icin Tiklayiniz. - Click Here To Register...] Madam Despina Meyhanesi 01 - Senin Sesini 02 - Klarnet Taksimi 03 - Kara Bahtım 04 - Pişman Olurda 05 - Leyla Bir Özge Candır 06 - Her Gece Yollarda 07 - Kanun Taksimi 08 - Ömrümüzün Son Demi 09 - Beklerim Bu Sahillerde 10 - Unutturamaz Seni 11 - Kimseye Etmem Şikayet 12 - Doymadım Sana 13 - Ud Taksimi 14 - Bir Demet Yasemen 15 – Göze mi Geldik 16 - Yine Bu Yıl Ada Sensiz 17 – Bekledim de Gelmedin 18 - Hatırla Ey Peri 19 - Yemeni Bağlamış [Only Registered Users Can See Links. - Linkleri Gorebilmeniz Icin Kayitli Kullanici Olmaniz Gerekir.Uye Olmak Icin Tiklayiniz. - Click Here To Register...] Kumkapı Meyhaneleri 01 - Sevmek Acı Bir Arzu 02 - Seni Ben Ellerin 03 - Avuçlarımda Hala 04 - Bağa Girdim 05 - Benim Güzel Manolyam 06 - Sen Gözlerine 07 - Geçmesin Günümüz 08 - Karşıyaka’da İzmir’in Gülü 09 - Hani Ya Sen Benimdin 10 - Söylemem Derdimi 11 - Kırmızı Gülün Ali Var 12 - Dağlar Dağlar Viran Dağlar 13 - Muhabbet Bağına Girdim 14 - Erkilet Güzeli 15 - Yar Saçların 16 - Vardar Ovası 17 - Pencere Açıldı [Only Registered Users Can See Links. - Linkleri Gorebilmeniz Icin Kayitli Kullanici Olmaniz Gerekir.Uye Olmak Icin Tiklayiniz. - Click Here To Register...] Agop`un Meyhanesi 01 - Makber 02 - Saçların Tarumar 03 – Hüseyn-i Taksimi (Tambur İle) 04 - Senden Bilirim 05 - Benzemez Kimse Sana 06 - Madem Küstün Dargındın 07 - O Ağacın Altı 08 - Karam 09 - Akasyalar Açarken 10 - Bir Bahar Akşamı 11 - Adalardan Bir Yar Gelir 12 - Ada Sahillerinde 13 - Yar Saçların Lüle Lüle 14 - Sazlar Çalınır 15 - Çile Bülbülüm 16 - Hicaz Peşrev [Only Registered Users Can See Links. - Linkleri Gorebilmeniz Icin Kayitli Kullanici Olmaniz Gerekir.Uye Olmak Icin Tiklayiniz. - Click Here To Register...] Kallavi Meyhanesi 01 - Nereden Sevdim O Zalim Kadını 02 - Agora Meyhanesi 03 - Söyleyemem Derdimi 04 - şimdi Uzaklardasın 05 – Gülşen-i Hüsnüne Kimler Varıyor 06 - Ben Gamlı Hazan Sense Bahar 07 - O Ağacın Altı 08 - Su Gelen Atlı mıdır? 09 - Yürü Dilber Yürü 10 - Gözlerin Bir İçim Su 11 - Yıldızlı Semalarda 12 - Çamlıca Yolunda 13 - Dün Gece Mehtaba 14 - Gönlüm Seher Yeli 15 - Ben Küskünüm Feleğe 16 - Kalbimi Kıra Kıra 17 - İçin İçin Yanıyor [Only Registered Users Can See Links. - Linkleri Gorebilmeniz Icin Kayitli Kullanici Olmaniz Gerekir.Uye Olmak Icin Tiklayiniz. - Click Here To Register...] Kör Niko`nun Meyhanesi 01 - Keman Taksimi 02 - Her Mevsim İçimden Gelip Geçersin 03 - Tambur Taksimi 04 - Senden Bilirim Yok Bana Fayda 05 - Yadeller Aldı Beni 06 - Klarnet Taksimi 07 - Havada Bulut Yok 08 - Gün Batarken Gel 09 - Kara Bulutları Kaldır Aradan 10 - Ela Gözlerine Kurban Olduğum 11 - Etkilet Güzeli 12 - Dönülmez Akşamın Ufkundayız 13 - Leyla Bir Özge Candır 14 - Enginde Yavaş Yavaş 15 - Nasıl Geçti Habersiz 16 - Elbet Bir Gün Buluşacağız 17 - Rüzgar Soyluyor Simdi O Yerlerde 18 - Yar Saçların Lüle Lüle 19 - Ada Sahillerinde 20 - Adalardan Bir Yar Gelir 21 - Sazlar Çalınır 22 - Senede Bir Gün 23 - Karanfil Oylum Oylum [Only Registered Users Can See Links. - Linkleri Gorebilmeniz Icin Kayitli Kullanici Olmaniz Gerekir.Uye Olmak Icin Tiklayiniz. - Click Here To Register...] Topal Yorgo`nun Meyhanesi 01 - Bir Bahar Akşamı 02 - Hicaz Peşrev (Yalan) 03 - Yemenimde Gül Oya 04 - Arabaya Taş Koydum 05 - Artik Bu Solan Bahçede 06 - Odasına Girdim 07 - Daracık Sokaklar 08 - Söyleyemem Derdimi 09 - Menekşe Kokulu 10 - Yine Bu Yıl 11 - Telgrafın Tellerine 12 - Hastayım Yaşıyorum 13 - Kadifeden Kesesi 14 - Yangın Olur Fındıklı [Only Registered Users Can See Links. - Linkleri Gorebilmeniz Icin Kayitli Kullanici Olmaniz Gerekir.Uye Olmak Icin Tiklayiniz. - Click Here To Register...] Madam Despina Meyhanesi 01 - Senin Sesini 02 - Klarnet Taksimi 03 - Kara Bahtım 04 - Pişman Olurda 05 - Leyla Bir Özge Candır 06 - Her Gece Yollarda 07 - Kanun Taksimi 08 - Ömrümüzün Son Demi 09 - Beklerim Bu Sahillerde 10 - Unutturamaz Seni 11 - Kimseye Etmem Şikayet 12 - Doymadım Sana 13 - Ud Taksimi 14 - Bir Demet Yasemen 15 – Göze mi Geldik 16 - Yine Bu Yıl Ada Sensiz 17 – Bekledim de Gelmedin 18 - Hatırla Ey Peri 19 - Yemeni Bağlamış [Only Registered Users Can See Links. - Linkleri Gorebilmeniz Icin Kayitli Kullanici Olmaniz Gerekir.Uye Olmak Icin Tiklayiniz. - Click Here To Register...] Kumkapı Meyhaneleri 01 - Sevmek Acı Bir Arzu 02 - Seni Ben Ellerin 03 - Avuçlarımda Hala 04 - Bağa Girdim 05 - Benim Güzel Manolyam 06 - Sen Gözlerine 07 - Geçmesin Günümüz 08 - Karşıyaka’da İzmir’in Gülü 09 - Hani Ya Sen Benimdin 10 - Söylemem Derdimi 11 - Kırmızı Gülün Ali Var 12 - Dağlar Dağlar Viran Dağlar 13 - Muhabbet Bağına Girdim 14 - Erkilet Güzeli 15 - Yar Saçların 16 - Vardar Ovası 17 - Pencere Açıldı [Only Registered Users Can See Links. - Linkleri Gorebilmeniz Icin Kayitli Kullanici Olmaniz Gerekir.Uye Olmak Icin Tiklayiniz. - Click Here To Register...] |
|
|
|
| Text Reklam Alani |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|