| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama | Haberler | Web Hosting & Web Design | |||
![]() |
||||
![]() |
Registered
Members: 3,358 | Total Threads: 19,462 | Total Posts: 19,936 Currently Active Users: 392 (8 members and 384 guests) Welcome to our newest member, wasak |
|
|
| Yabanci Muzikler Yabanci Muzikler Burada |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#2 (permalink) |
|
Kayitli Kullanici
|
Şu an arşivimde mevcut ama orjinal kayıt adı verilen cinsten.... yani ses kalitesi pek iyi değil...(Özellikle piyasada bolca bulunan "anılar" ve "anılar-9" albümündeki kayıt gibi..) eğer bulma imkanınız olursa "Jose Feliciano -Rain" parçasının güzel bir kaydını arıyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Admin
|
Arkadaşım İstediğin Parça Galiba Bu: [Only Registered Users Can See Links. - Linkleri Gorebilmeniz Icin Kayitli Kullanici Olmaniz Gerekir.Uye Olmak Icin Tiklayiniz. - Click Here To Register...]
Beni Haberdar Edersen Sevinirim.
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Admin
|
İstediğiniz albümler mp3 albüm paylaşım bölümüne eklenmiştir.
BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM ARKADAŞLAR BU FORUM HEPİMİZİN BİR TEŞEKKÜR yada BERBAT BUTONUNA BASMAK BU KADAR ZOR MU ?... Konu therapper tarafından (07-09-2008 Saat 05:21 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: Albümler Eklendi |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|